Wij helpen cliënten met

Gezelschap

Een luisterend oor en extra aandacht. Met een vaste thuishulp voor een vertrouwd gevoel.

Huishouden

Praktische hulp in het huishouden. 30% van de hulp bestaat altijd uit huishoudelijke taken, zodat er zoveel mogelijk een vast gezicht is voor alle werkzaamheden.

Verzorging en begeleiding

Lichte (uiterlijke) verzorging en begeleiding om grip te houden op alledaagse dingen. Zoals het opstarten van een dag of sociale afspraken.

Administratie

Wij helpen jouw cliënt en eventueel de familie met het creëren van overzicht. Bijvoorbeeld met zorgplannen en hulp bij administratie.

Over ons

Een leven kan niet zonder zorgzaamheid. Wanneer het je overkomt weet niemand, maar er is een dag dat het je niet meer alleen lukt en de eigen gezondheid tijd vraagt van het leven van de ander. En dat is soms best ingewikkeld. Als het op zorg aankomt kent zelfs de liefde voor familie of vrienden soms haar grenzen. Simpelweg omdat de kennis ontbreekt of omdat het fysiek te zwaar wordt voor degene die de ‘mantel’ van de zorg draagt.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een zo’n zelfstandig mogelijk leven in de geborgenheid van het eigen huis. En zoveel als mogelijk aangesloten blijft op het ‘normale’ leven. Wij bieden - samen met alle betrokkenen - betekenisvolle ondersteuning en tijd.

Samen zorgen we voor mantelzorgondersteuning die aansluit op de individuele behoeften van onze cliënten; met aandacht, kennis en toewijding. Of het nu gaat om lichte verzorging, huishoudelijke taken of gewoon gezelschap, onze betrokken mantelzorgondersteuners zijn er om jou de juiste ondersteuning te bieden.

Ons doel? Met elkaar zorgen voor een good day.
Dat klinkt zo vanzelfsprekend, maar het is elke dag weer bijzonder.

Wij zijn GoodDays.

De voordelen van GoodDays

Bereikbaarheid

Wij zijn iedere dag bereikbaar ook in het weekend. Na een persoonlijke kennismaking bij de cliënt thuis stemmen wij onze dienstverlening af op de zorgvraag. Wij overleggen met de betrokken zorgverleners. Indien nodig kan de hulp binnen 24-uur worden opgestart en kan GoodDays fungeren als regiehouder.

Wat wij doen

GoodDays biedt praktische hulp aan huis. Wij bieden hulp aan zoals bij het opstarten van de dag, de was doen, koken, de hond uitlaten en mee naar dokter en/of familiebezoeken. De minimale afname is 3 uur aaneengesloten waarvan 30% altijd aan huishoudelijk werk wordt besteed. De cliënt heeft zo een vast gezicht en een klein team om zich heen.

Tarieven

Welzijn staat voorop bij GoodDays. En dan kan een kopje koffie het verschil maken. Ook door ondersteuning te bieden bij de dingen die niet meer alleen kunnen. De kosten zijn vanaf € 39,50 per uur, tussen 07.00 en 22.00 uur. Financiering is op verschillende manieren mogelijk. Neem contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe wij werken

Stap 1 De hulpvraag

Op basis van de individuele behoeften van de cliënt brengen we met elkaar de hulpvraag in kaart.

Stap 2 Kennismaken

Dit is geheel vrijblijvend en doen we altijd in de thuis situatie. We nemen ruim de tijd om alle vragen te beantwoorden.

Stap 3 Zorg op maat

GoodDays selecteert de mensen die het beste aansluiten bij de unieke behoeften van een cliënt.

Stap 4 Afspraak

Wij plannen eerst een kennismaking tussen de cliënt en de gooddayer. Klikt het? Dan plannen we daarna de zorgmomenten in.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat wij bieden, hoe we te werk gaan of wil jij je bij ons aanmelden voor zorg? Neem dan contact op.

Bellen
085-4001044

E-mailen
contact@gooddays.nl

Whatsapp
06-27823540

Je bericht is succesvol verzonden, je hoort snel van ons. Have a Good Day!

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?

Wil je meer weten over hoe wij met jouw gegevens omgaan?
Lees dan ons privacy statement.

Whatsapp Linkedin