Cultuur

De relatie tussen mensen staat centraal bij GoodDays. De zorg die we hebben voor onze cliënten, hebben we ook voor onze medewerkers. Een goede dag begint immers bij aandacht. Dat doen we door duidelijke communicatie, zorg voor het personeel en een flexibele houding. En uiteraard zijn we betrokken en klantgericht.


Wat we doen

We bieden persoonlijke hulp aan huis. Soms is dat directe ondersteuning voor mensen die extra zorg nodig hebben, soms bieden we ondersteuning voor een mantelzorger. Dit doen we door huishoudelijke taken uit handen te nemen, te helpen met persoonlijke (uiterlijke) verzorging en gewoon door goed gezelschap te zijn. Het welzijn van onze cliënten staat daarbij voorop. Met elkaar zorgen we voor een good day.

Hoe verloopt het sollicitatieproces

Stap 1 Sollicitatie

Solliciteren bij GoodDays kan via de website, jobsites en social media. Binnen een dag ontvang je een reactie om een belafspraak in te plannen.

Stap 2 Telefonische screening

In dit gesprek gaan we dieper in op jouw motivatie, je werkervaring en

beschikbaarheid. We bepalen samen of je daadwerkelijk interesse hebt en geschikt bent voor de functie van Thuishulp bij GoodDays.

Stap 3 Kennismakings-gesprek

In dit gesprek komen we meer van elkaar te weten en vertellen we je alles over werken bij GoodDays. Als we overtuigd zijn dat jij alles in huis hebt om onze cliënten de beste zorg te bieden, gaan we alles in gang zetten voor jouw contract (o.a. VOG).

Stap 4 Contract

Gefeliciteerd! Je ontvangt na je inschrijving via de GoodDays-app jouw contract en overige documenten met alle informatie over de functie en arbeidsvoorwaarden. Als alles helder voor je is, kun je het contract ondertekenen via de app.

Met mijn werk kan ik echt een verschil maken in het leven van anderen. Dat maakt hen blij, maar mij ook.

Rashida, Den Bosch

CV achterlaten?

Nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden? Laat ons weten hoe jouw expertise het verschil kan maken - solliciteer vandaag nog!

Whatsapp Linkedin