1. Inleiding

BijGoodDays streven we ernaar om de best mogelijke mantelzorgondersteuning te bieden. We erkennen echter dat er momenten kunnen zijn waarop onze dienstverlening niet aan uw verwachtingen voldoet. Uw feedback is belangrijk voor ons, en we willen eventuele klachten serieus nemen en zo snel mogelijk oplossen.

2. Indienen van een klacht

Als u een klacht heeft, kunt u dit op de volgende manieren indienen:

  • Schriftelijk: Stuur uw klacht per post naarGoodDays BV,Hambakenwetering 1, 5231 DD ‘s-Hertogenbosch
  • Per E-mail: Stuur uw klacht naarcontact@gooddays.nl
  • Telefonisch: Neem contact optelefoonnummerGoodDays: 085-4001044

Zorg ervoor dat u uw naam, contactgegevens en een gedetailleerde beschrijving van de klacht opneemt, inclusief relevante data en betrokken partijen.

3. Ontvangstbevestiging

Binnen vijf werkdagen na ontvangst van uw klacht sturen wij u een ontvangstbevestiging. Hierin staat de naam van de persoon die verantwoordelijk is voor het onderzoeken van uw klacht en een geschatte termijn waarbinnen u een reactie kunt verwachten.

4. Onderzoek van de klacht

Wij zullen uw klacht zorgvuldig onderzoeken en streven ernaar om binnen10werkdagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie te geven. Indien nodig zullen we contact met u opnemen voor aanvullende informatie.

5. Resolutie en Feedback

Na afronding van het onderzoek ontvangt u een schriftelijke reactie met onze bevindingen en eventuele genomen maatregelen. We streven ernaar om geschillen op een bevredigende manier op te lossen en zullen u vragen om feedback over de afhandeling van uw klacht.

6. Externe Klachteninstantie

Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht, kunt u contact opnemen metHet landelijk meldpunt Zorg voor verderehulp.Klacht over zorg of jeugdhulp? Het Landelijk Meldpunt Zorg | Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (igj.nl)

We waarderen uw feedback en streven ernaar om continu onze dienstverlening te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Andrea de HeerGoodDays - Mantelzorgondersteuning

Whatsapp Linkedin