Onze missie

Wij zien het als onze opdracht om het leven van cliënten én hun verzorgers te verbeteren.

Door hen te ondersteunen met kwalitatieve en zorgvuldige thuiszorg, die door onze persoonlijke aanpak al een onderdeel van het 'gezin' voelt. Onze gooddayers hebben een luisterend oor en een praktische aanpak én overbruggen de kloof tussen huishoudelijke hulp en sociale ondersteuning.

Voor mensen die extra zorg nodig hebben.

Zo maken wij van elke dag een good day!

Onze aanpak

GoodDays onderscheidt zich met snelle en efficiënte dienstverlening. Die begint met een persoonlijke kennismaking en het begrip van de thuissituatie. Zo brengen we de unieke behoefte van iedere cliënt eerst in kaart om vervolgens de juiste match te maken met onze gooddayers. Jouw persoonlijke behoefte staat zodoende aan de basis van deze match. Zo is de ondersteuning niet alleen effectief, maar voelt het ook vertrouwd aan. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat een deel van de tijd besteed wordt aan huishoudelijke taken. Zo is er geen aparte schoonmaakhulp meer nodig.

De kracht van GoodDays

GoodDays biedt mantelzorgondersteuning met warmte, respect, en deskundigheid. Wij zijn er voor iedereen die extra hulp in huis nodig heeft. Daarnaast staan wij naast jou als mantelzorger, zodat jij meer tijd hebt voor diegene voor wie je zorgt én voor jezelf.

Klinkt één van de volgende situaties bekend?

Over ons

Een leven kan niet zonder zorgzaamheid. Wanneer het je overkomt weet niemand, maar er is een dag dat het je niet meer alleen lukt en de eigen gezondheid tijd vraagt van het leven van de ander. En dat is soms best ingewikkeld. Als het op zorg aankomt kent zelfs de liefde voor familie of vrienden soms haar grenzen. Simpelweg omdat de kennis ontbreekt of omdat het fysiek te zwaar wordt voor degene die de ‘mantel’ van de zorg draagt.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een zo’n zelfstandig mogelijk leven in de geborgenheid van het eigen huis. En zoveel als mogelijk aangesloten blijft op het ‘normale’ leven. Wij bieden - samen met alle betrokkenen - betekenisvolle ondersteuning en tijd.

Samen zorgen we voor mantelzorgondersteuning die aansluit op de individuele behoeften van onze cliënten; met aandacht, kennis en toewijding. Of het nu gaat om lichte verzorging, huishoudelijke taken of gewoon gezelschap, onze betrokken mantelzorgondersteuners zijn er om jou de juiste ondersteuning te bieden.

Ons doel? Met elkaar zorgen voor een good day.
Dat klinkt zo vanzelfsprekend, maar het is elke dag weer bijzonder.

Wij zijn GoodDays.

Zo regel je het zelf

Stap 1 De hulpvraag

Op basis van je individuele behoeften brengen we samen de hulpvraag in kaart.

Stap 2 Kennismaken

Dit is geheel vrijblijvend en doen we persoonlijk en bij jou thuis. We nemen ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Stap 3 Zorg op maat

GoodDays selecteert de mensen die het beste aansluiten bij jouw behoeften.

Stap 4 Afspreken

We plannen eerst een kennismaking tussen de cliënt en de gooddayer. Klikt het? Dan plannen we daarna gelijk de zorgmomenten in.

Het leukste van werken bij GoodDays? Je kan echt iets voor de ander betekenen

Helene, gooddayer

Neem contact op

Wil je meer weten over wat we bieden, hoe wij te werk gaan of wil jij je bij ons aanmelden voor zorg? Neem dan contact op.

Bellen
085-4001044

E-mailen
contact@gooddays.nl

Whatsapp
06-27823540

Je bericht is succesvol verzonden, je hoort snel van ons. Have a Good Day!

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?

Wil je meer weten over hoe wij met jouw gegevens omgaan?
Lees dan ons privacy statement.

Whatsapp Linkedin