Ondersteuning van mantelzorg

Samen met alle betrokkenen zorgt GoodDays voor mantelzorgondersteuning die aansluit op de individuele behoefte van onze cliënten. Dat doen we door huishoudelijke taken uit handen te nemen, te helpen met persoonlijke (uiterlijke) verzorging en gewoon door goed gezelschap te zijn. Zo zorgen wij samen voor een Good Day!

Sociale zorg

Welzijn staat voorop bij GoodDays. En dan kan een kopje koffie het verschil maken. Maar ook door ondersteuning te bieden bij de dingen die niet meer alleen kunnen. Zoals boodschappen doen, een wandeling maken of een spelletje doen. Samen leuke dingen doen. Wij kijken wat mogelijk is en zorgen voor de juiste aanpak.


Voor naasten die niet langer alle zorg kunnen dragen is mantelzorgondersteuning cruciaal.

Mantelzorg is een bewonderenswaardige taak die vaak wordt opgepakt door de kinderen wanneer hun ouders extra zorg nodig hebben. In veel gevallen gebeurt dit naast het werk- en gezinsleven. Met een beetje extra hulp lukt het beter om de balans te bewaren.

De kracht van GoodDays

GoodDays biedt mantelzorgondersteuning met warmte, respect, en deskundigheid. Wij zijn er voor iedereen die extra hulp in huis nodig heeft. Daarnaast staan wij naast jou als mantelzorger, zodat jij meer tijd hebt voor degene voor wie je zorgt én voor jezelf.

Klinkt één van de volgende situaties bekend?

Zo regel je het zelf

Stap 1 De hulpvraag

Op basis van je individuele behoeften brengen wij samen de hulpvraag in kaart.

Stap 2 Kennismaken

Dit is geheel vrijblijvend en doen we persoonlijk en bij jou thuis. We nemen ruim de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Stap 3 Zorg op maat

GoodDays selecteert de mensen die het beste aansluiten bij jouw behoeften.

Stap 4 Afspreken

We plannen eerst een kennismaking tussen de cliënt en de gooddayer. Klikt het? Dan plannen wij daarna gelijk jouw zorgmomenten in.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik hulp krijgen?

GoodDays begrijpt dat snelle ondersteuning van essentieel belang is. Na het eerste contact streven we ernaar om binnen 1 werkdag een persoonlijke intake in de thuissituatie te plannen. De exacte beschikbaarheid kan variëren op basis van de specifieke behoeften en de regio, maar we doen ons best om onze diensten zo snel mogelijk te leveren.

Hoe wordt de hulp betaald?

De financiering van onze diensten kan op verschillende manieren plaatsvinden, afhankelijk van je individuele situatie. We raden aan om contact op te nemen met ons team voor een persoonlijk gesprek over de beschikbare opties, inclusief mogelijke vergoedingen via PGB of financieringsbronnen. Indien de hulp particulier wordt betaald dan kan je deze opgeven aan de belastingdienst bij de aangifte inkomstenbelasting.

Werken jullie met vaste gezichten?

Ja, GoodDays streeft ernaar vertrouwdheid te bieden door met vaste gezichten te werken. Ons doel is om een persoonlijke match te creëren tussen jou en onze gooddayers, door gedeelde hobby's en interesses, of die specifieke hulp biedt waardoor een vertrouwensband ontstaat. In gevallen van afwezigheid van een vaste gooddayer zorgen we voor een soepele overgang met een andere gooddayer.

Wat bieden jullie voor soort hulp?

GoodDays staat voor gewoon zorgen voor een goede dag dat kan praktische hulp zijn, gezelschap, samen koken, mee boodschappen doen of vervoer en begeleiding naar de afspraak in het ziekenhuis. Het varieert van huishoudelijke taken tot zorgen dat je nog eens kunt schilderen of naar buiten gaat, afhankelijk van jouw individuele behoeften.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?
Je kunt GoodDays bereiken via 085-4001044 of contact@gooddays.nl. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, een intake te plannen of verdere details te bespreken. We zijn ook beschikbaar voor persoonlijke gesprekken op ons kantoor in Den Bosch.
In welke regio is GoodDays actief?

GoodDays is actief in regio Brabant. Neem contact met ons op om te controleren of we beschikbaar zijn in jouw specifieke locatie.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat wij bieden, hoe we te werk gaan of wil jij je bij ons aanmelden voor zorg? Neem dan contact op.

Bellen
085-4001044

E-mailen
contact@gooddays.nl

Whatsapp
06-27823540

Je bericht is succesvol verzonden, je hoort snel van ons. Have a Good Day!

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?

Wil je meer weten over hoe wij met jouw gegevens omgaan?
Lees dan ons privacy statement.

Whatsapp Linkedin