Hulp aan huis

Jij bepaalt

De thuishulp van GoodDays biedt de ondersteuning die nodig is om thuis te blijven wonen. Met onze zorg op maat helpen we jou wanneer jij dat wilt en op welke manier je dat wilt. Bovendien zorgen we bij GoodDays voor een persoonlijke match die aansluit bij ieders individuele wensen en behoeften.

De voordelen van GoodDays

GoodDays onderscheidt zich door een snelle en efficiënte dienstverlening die begint met een persoonlijke intake en begrip van jouw thuissituatie. Goede communicatie is daarbij onmisbaar.

Onze gooddayers besteden altijd een deel van de tijd aan huishoudelijk werk. Dit betekent dat mantelzorgers geen aparte huishoudelijke hulp hoeven in te schakelen. Wij begrijpen dat iedereen persoonlijke voorkeuren heeft. Daarom streven we altijd naar een persoonlijke match die vertrouwd aanvoelt.

Zorg aanvragen

Wil je meer weten over wat wij bieden, hoe we te werk gaan of zou je graag hulp willen aanvragen?

GoodDays is betrokken bij de familie, waarbij de zorg en ondersteuning voortdurend worden aangepast aan hun behoeften en steeds veranderende situatie.

Het is belangrijk om een zorgplan op te stellen dat niet alleen gericht is op de fysieke gezondheid, maar ook op het welzijn op sociaal en emotioneel vlak. Het doel van deze sociale benadering is om de kwaliteit van het leven te verhogen.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik hulp krijgen?

GoodDays begrijpt dat snelle ondersteuning van essentieel belang is. Na het eerste contact streven we ernaar om binnen 1 werkdag een persoonlijke intake in de thuissituatie te plannen. De exacte beschikbaarheid kan variëren op basis van de specifieke behoeften en de regio, maar we doen ons best om onze diensten zo snel mogelijk te leveren.

Hoe wordt de hulp betaald?

De financiering van onze diensten kan op verschillende manieren plaatsvinden, afhankelijk van je individuele situatie. We raden aan om contact op te nemen met ons team voor een persoonlijk gesprek over de beschikbare opties, inclusief mogelijke vergoedingen via PGB of financieringsbronnen. Indien de hulp particulier wordt betaald dan kan je deze opgeven aan de belastingdienst bij de aangifte inkomstenbelasting.

Werken jullie met vaste gezichten?

Ja, GoodDays streeft ernaar vertrouwdheid te bieden door met vaste gezichten te werken. Ons doel is om een persoonlijke match te creëren tussen jou en onze gooddayers, door gedeelde hobby's en interesses, of die specifieke hulp biedt waardoor een vertrouwensband ontstaat. In gevallen van afwezigheid van een vaste gooddayer zorgen we voor een soepele overgang met een andere gooddayer.

Wat bieden jullie voor soort hulp?

GoodDays staat voor gewoon zorgen voor een goede dag dat kan praktische hulp zijn, gezelschap, samen koken, mee boodschappen doen of vervoer en begeleiding naar de afspraak in het ziekenhuis. Het varieert van huishoudelijke taken tot zorgen dat je nog eens kunt schilderen of naar buiten gaat, afhankelijk van jouw individuele behoeften.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?
Je kunt GoodDays bereiken via 085-4001044 of contact@gooddays.nl. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, een intake te plannen of verdere details te bespreken. We zijn ook beschikbaar voor persoonlijke gesprekken op ons kantoor in Den Bosch.
In welke regio is GoodDays actief?

GoodDays is actief in regio Brabant. Neem contact met ons op om te controleren of we beschikbaar zijn in jouw specifieke locatie.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat wij bieden, hoe we te werk gaan of wil jij je bij ons aanmelden voor zorg? Neem dan contact op.

Bellen
085-4001044

E-mailen
contact@gooddays.nl

Whatsapp
06-27823540

Je bericht is succesvol verzonden, je hoort snel van ons. Have a Good Day!

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?

Wil je meer weten over hoe wij met jouw gegevens omgaan?
Lees dan ons privacy statement.

Whatsapp Linkedin