De voordelen van werken bij GoodDays

# Betekenisvol werk

Bij GoodDays krijg je de kans om echt van betekenis te zijn in het leven van anderen. Als onderdeel van ons team van toegewijde gooddayers draag je direct bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten en hun dierbaren.

# Persoonlijke groei

Wij geloven in de kracht van voortdurende ontwikkeling. Bij GoodDays bieden we mogelijkheden voor training en professionele groei, zodat je je vaardigheden kunt uitbreiden en je carrière kunt bevorderen terwijl je bijdraagt aan ons gezamenlijke doel.

# Flexibiliteit

Wij begrijpen dat het leven hectisch kan zijn, daarom bieden we flexibele werkuren die passen bij jouw leven. Of je nu op zoek bent naar fulltime, parttime of flexibel werk, of je nou wél of geen ervaring hebt, jong of oud bent, bij GoodDays hebben we mogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften.

# Een betrokken team

Als onderdeel van het GoodDays-team maak je deel uit van een warm en ondersteunend team van zorgprofessionals. We moedigen teamwork en samenwerking aan en streven ernaar om een positieve en inclusieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.

Met elkaar zorgen we voor een GoodDay!

Andrea, Miriam en Stefanie (oprichters GoodDays)

Open sollicitatie

We staan altijd open voor mensen met hart voor de zorg. 
Of je nu wel of geen diploma hebt. Jong of oud bent. Geen, of juist veel ervaring hebt. De juiste motivatie telt voor ons. 

Deel deze vandaag nog!

Whatsapp Linkedin