Sociale zorg

Samen leuke dingen doen

Welzijn staat voorop bij GoodDays. Soms is dat zo simpel als samen leuke dingen doen. Daarom streven we altijd naar een persoonlijke match voor onze cliënten en bieden we sociale ondersteuning bij de zaken die alleen niet meer lukken. Zo dragen wij bij aan een zo zelfstandig mogelijk leven.

Zo helpen we jou

Sociale interacties hebben een positief effect op de gezondheid. En dan kan een kopje koffie het verschil maken. Maar ook samen boodschappen doen, een wandeling maken of samen een spelletje spelen. Het zijn vaak de kleine dingen die bijdragen aan een mooie dag. Bij GoodDays kijken we naar wat er wél mogelijk is en waar de individuele behoeften liggen en richten daar de ondersteuning op in.

Zorg aanvragen

Wil je meer weten over wat wij bieden, hoe we te werk gaan of zou je graag hulp willen aanvragen?

Zoek ondersteuning en wees niet bang om hulp te vragen.

Gerard

Eenzaamheid onder ouderen is een groot probleem. Eén van de grootste behoeften is simpelweg gezelschap. Een praatje maken, koffie drinken of een wandeling maken. Ook als de familie even niet kan.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik hulp krijgen?

GoodDays begrijpt dat snelle ondersteuning van essentieel belang is. Na het eerste contact streven wij ernaar om binnen 1 werkdag een persoonlijke intake in de thuissituatie te plannen. De exacte beschikbaarheid kan variëren op basis van de specifieke behoeften en de regio, maar we doen ons best om onze diensten zo snel mogelijk te leveren.

Hoe wordt de hulp betaald?

De financiering van onze diensten kan op verschillende manieren plaatsvinden, afhankelijk van jouw individuele situatie. We raden aan om contact op te nemen met ons team voor een persoonlijk gesprek over de beschikbare opties, inclusief mogelijke vergoedingen via PGB of financieringsbronnen. Indien de hulp particulier wordt betaald dan kan je deze opgeven aan de belastingdienst bij de aangifte inkomstenbelasting.

Werken jullie met vaste gezichten?

Ja, GoodDays streeft ernaar vertrouwdheid te bieden door met vaste gezichten te werken. Ons doel is om een persoonlijke match te creëren tussen jou en onze gooddayers, door gedeelde hobby's en interesses, of die specifieke hulp biedt waardoor een vertrouwensband ontstaat. In gevallen van afwezigheid van een vaste gooddayer zorgen we voor een soepele overgang met een andere gooddayer.

Wat bieden jullie voor soort hulp?

GoodDays staat voor gewoon zorgen voor een goede dag dat kan praktische hulp zijn, gezelschap, samen koken, mee boodschappen doen of vervoer en begeleiding naar een afspraak in het ziekenhuis. Het varieert van huishoudelijke taken tot zorgen dat je nog eens kunt schilderen of naar buiten gaat, afhankelijk van jouw individuele behoeften.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Je kunt GoodDays bereiken via 085-4001044 of contact@gooddays.nl. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, een intake te plannen of verdere details te bespreken. We zijn ook beschikbaar voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Den Bosch.

In welke regio is GoodDays actief?

GoodDays is actief in regio Brabant. Neem contact met ons op om te controleren of we beschikbaar zijn in jouw specifieke locatie.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat wij bieden, hoe we te werk gaan of wil jij je bij ons aanmelden voor zorg? Neem dan contact op.

Bellen
085-4001044

E-mailen
contact@gooddays.nl

Whatsapp
06-27823540

Je bericht is succesvol verzonden, je hoort snel van ons. Have a Good Day!

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?

Wil je meer weten over hoe wij met jouw gegevens omgaan?
Lees dan ons privacy statement.

Whatsapp Linkedin