De voordelen van GoodDays

1. Efficiënte dienstverlening

Duidelijke communicatie met korte lijnen en begrijpelijke processen; het vormt de basis van onze dienstverlening. Ons team ontzorgt je bij het organiseren van goede zorg. Daarbij streven we naar een effectieve samenwerking met mantelzorgers en hun geliefden en denken altijd in mogelijkheden en oplossingen.

2. Geen aparte hulp nodig in huis

De missie van GoodDays is het verlichten van de lasten van mantelzorgers. Daarom besteden we altijd 30% van de tijd aan het verrichten van huishoudelijke taken. Dit betekent dat er geen aparte huishoudelijke hulp ingeschakeld hoeft te worden. We geloven in een sociale benadering. Eerst samen een kopje koffie drinken en een praatje maken. Dan zorgen dat het huis leefbaar is. Zo bieden we niet alleen praktische hulp, maar ook emotionele steun.


3. Altijd een persoonlijke match

Ieder mens heeft unieke behoeften. Daarom streven wij altijd naar een persoonlijke match tussen jou en onze gooddayers. De ondersteuning moet niet alleen effectief zijn, maar ook comfortabel en vertrouwd aanvoelen. Ons doel is dat jij zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, in jouw vertrouwde omgeving. Zodat jij zoveel mogelijk de dingen kunt blijven doen die je graag doet.

Zo regel je het zelf

Stap 1 De hulpvraag

Op basis van je individuele behoeften brengen we samen de hulpvraag in kaart.

Stap 2 Kennismaken

Dit is geheel vrijblijvend en doen we persoonlijk en bij jou thuis. We nemen ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Stap 3 Zorg op maat

GoodDays selecteert de mensen die het beste aansluiten bij jouw behoeften.

Stap 4 Afspreken

We plannen eerst een kennismaking met de gooddayer. Klikt het? Dan plannen we daarna gelijk de zorgmomenten in.

Op welke kosten kan ik rekenen?

GoodDays biedt mantelzorgondersteuning op maat voor zorgbehoevenden én hun verzorgers.

De werkzaamheden
Tijdens de blokken van drie uur is er altijd één uur standaard gereserveerd voor huishoudelijke hulp. Daarnaast kunnen de werkzaamheden bestaan uit puzzelen, voorlezen, ondersteuning bij toiletgang, of wandelen. We bespreken de individuele behoeften tijdens een persoonlijke kennismaking.

Een persoonlijke match
We streven naar een persoonlijke match met de gooddayer. Na een persoonlijk gesprek kunnen we nog beter inschatten wie er het beste bij jullie past. Dan volgt ook nog een persoonlijke kennismaking met de geselecteerde gooddayer: Altijd een vertrouwd gezicht die jouw persoonlijke situatie kent!

Minimale afname
We werken met een minimale afname van drie aaneengesloten uren tussen 07:00 en 22:00.

Ook ‘s avonds en in de weekenden
We leveren onze zorg ook in de avonden en weekenden tegen een kleine toeslag.

Tarieven
Vanaf € 39,50 per uur afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.


Belastingdienst
Het is mogelijk de kosten deels of geheel af te trekken via de belasting. Aanvullende mantelzorg kan worden opgevoerd als aftrekpost ‘extra gezinshulp’. Dit geldt vaak als er geen officiële indicatie is, maar er wel aantoonbaar extra hulp in de vorm van aanvullende mantelzorg nodig is.

De diensten van GoodDays worden uit particuliere middelen betaald of vanuit een Persoonsgebonden Budget(PGB) in eigen beheer via de Wet Langdurige Zorg (Wlz) of via de gemeente (Wmo).

Gooddays is contractpartner van CZ, Ohra en Nationale Nederlanden.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik hulp krijgen?

GoodDays begrijpt dat snelle ondersteuning van essentieel belang is. Na het eerste contact streven we ernaar om binnen 1 werkdag een persoonlijke intake in de thuissituatie te plannen. De exacte beschikbaarheid kan variëren op basis van de specifieke behoeften en de regio, maar we doen ons best om onze diensten zo snel mogelijk te leveren.

Hoe wordt de hulp betaald?

De financiering van onze diensten kan op verschillende manieren plaatsvinden, afhankelijk van je individuele situatie. We raden aan om contact op te nemen met ons team voor een persoonlijk gesprek over de beschikbare opties, inclusief mogelijke vergoedingen via PGB of financieringsbronnen. Indien de hulp particulier wordt betaald dan kan je deze opgeven aan de belastingdienst bij de aangifte inkomstenbelasting.

Werken jullie met vaste gezichten?

Ja, GoodDays streeft ernaar vertrouwdheid te bieden door met vaste gezichten te werken. Ons doel is om een persoonlijke match te creëren tussen jou en onze gooddayers, door gedeelde hobby's en interesses, of die specifieke hulp biedt waardoor een vertrouwensband ontstaat. In gevallen van afwezigheid van een vaste gooddayer zorgen we voor een soepele overgang met een andere gooddayer.

Wat bieden jullie voor soort hulp?

GoodDays staat voor gewoon zorgen voor een goede dag dat kan praktische hulp zijn, gezelschap, samen koken, mee boodschappen doen of vervoer en begeleiding naar de afspraak in het ziekenhuis. Het varieert van huishoudelijke taken tot zorgen dat je nog eens kunt schilderen of naar buiten gaat, afhankelijk van jouw individuele behoeften.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?
Je kunt GoodDays bereiken via 085-4001044 of contact@gooddays.nl. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, een intake te plannen of verdere details te bespreken. We zijn ook beschikbaar voor persoonlijke gesprekken op ons kantoor in Den Bosch.
In welke regio is GoodDays actief?

GoodDays is actief in regio Brabant. Neem contact met ons op om te controleren of we beschikbaar zijn in jouw specifieke locatie.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat wij bieden, hoe we te werk gaan of wil jij je bij ons aanmelden voor zorg? Neem dan contact op.

Bellen
085-4001044

E-mailen
contact@gooddays.nl

Whatsapp
06-27823540

Je bericht is succesvol verzonden, je hoort snel van ons. Have a Good Day!

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?

Wil je meer weten over hoe wij met jouw gegevens omgaan?
Lees dan ons privacy statement.

Whatsapp Linkedin