Ondersteuning van mantelzorg

Net dat beetje extra hulp

GoodDays biedt mantelzorgondersteuning. Want ook mantelzorgers kunnen vaak wel wat hulp gebruiken. Samen zorgen wij met alle betrokkenen voor praktische en sociale ondersteuning die aansluit op de individuele behoefte van onze cliënten én hun verzorgers.

Zo helpen we jou

Wij nemen een deel van de dagelijkse taken uit handen, zoals boodschappen doen en maaltijden verzorgen. Maar bieden ook gezelschap en daarmee emotionele ondersteuning.

Onze gooddayers besteden altijd een deel van de tijd aan het verrichten van huishoudelijke taken. Zo heb je geen schoonmaakhulp meer nodig. Met duidelijke afspraken en vaste zorgmomenten bieden wij net dat extra beetje hulp voor een fijne dag.

Zorg aanvragen

Wil je meer weten over wat wij bieden, hoe we te werk gaan of zou je graag hulp willen aanvragen?

Het is een zegen om deze ondersteuning te hebben. Ik kan nu zonder zorgen even de deur uit omdat ik weet dat Piet in goede handen is.

Maria, vrouw en mantelzorger van Piet

Voor mantelzorgers die niet langer alleen de zorg kunnen dragen is ondersteuning cruciaal. De hulp van GoodDays gaf Maria (vrouw en mantelzorger van Piet) de broodnodige adempauzes, waardoor ze met een gerust hart even weg kon.

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de hulp betaald?

De financiering van onze diensten kan op verschillende manieren plaatsvinden, afhankelijk van jouw situatie. We raden aan om contact op te nemen met ons team voor een persoonlijk gesprek over de beschikbare opties, inclusief mogelijke vergoedingen via PGB of financieringsbronnen. Indien de hulp particulier wordt betaald dan kunt je deze opgeven aan de belastingdienst bij de aangifte inkomstenbelasting.

Hoe snel kan ik hulp krijgen?

GoodDays begrijpt dat snelle ondersteuning van essentieel belang is. Na het eerste contact streven we ernaar om binnen 1 werkdag een persoonlijke intake in de thuissituatie te plannen. De exacte beschikbaarheid kan variëren op basis van de specifieke behoeften en de regio, maar we doen ons best om onze diensten zo snel mogelijk te leveren.

Werken jullie met vaste gezichten?

Ja, GoodDays streeft ernaar vertrouwdheid te bieden door met vaste gezichten te werken. Ons doel is om een persoonlijke match te creëren tussen jou en onze Gooddayers, door gedeelde hobby's en interesses, of die specifieke hulp biedt waardoor een vertrouwensband ontstaat. In gevallen van afwezigheid van een vaste Gooddayer zorgen we voor een soepele overgang met een andere Gooddayer.

Wat bieden jullie voor soort hulp?

GoodDays staat voor gewoon zorgen voor een goede dag dat kan praktische hulp zijn, gezelschap, samen koken, mee boodschappen doen of vervoer en begeleiding naar een afspraak in het ziekenhuis. Het varieert van huishoudelijke taken tot zorgen dat je nog eens kunt schilderen of naar buiten gaat, afhankelijk van jouw individuele behoeften.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Je kunt GoodDays bereiken via 085-4001044 of contact@gooddays.nl. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, een intake te plannen of verdere details te bespreken. We zijn ook beschikbaar voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Den Bosch.

In welke regio is GoodDays actief?

GoodDays is actief in regio Brabant. Neem contact met ons op om te controleren of we beschikbaar zijn in jouw specifieke locatie.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat wij bieden, hoe we te werk gaan of wil jij je bij ons aanmelden voor zorg? Neem dan contact op.

Bellen
085-4001044

E-mailen
contact@gooddays.nl

Whatsapp
06-27823540

Je bericht is succesvol verzonden, je hoort snel van ons. Have a Good Day!

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?

Wil je meer weten over hoe wij met jouw gegevens omgaan?
Lees dan ons privacy statement.

Whatsapp Linkedin