Wij helpen cliënten met

Huishouden

Praktische hulp in het huishouden. Een deel van de hulp bestaat altijd uit huishoudelijke taken zoals stofzuigen en de was doen, zodat het dagelijkse leven weer gemakkelijker wordt.

Gezelschap

Een luisterend oor en extra aandacht. Met een vaste gooddayer voor een vertrouwd gevoel.

Verzorging en begeleiding

Lichte (uiterlijke) verzorging en begeleiding om grip te houden op alledaagse dingen. Zoals het opstarten van een dag of sociale afspraken.

Administratie

Wij helpen de cliënt en eventueel de familie met het creëren van overzicht. Bijvoorbeeld met zorgplannen en hulp bij administratie.

Over ons

Een leven kan niet zonder zorgzaamheid. Wanneer het je overkomt weet niemand, maar er is een dag dat het je niet meer alleen lukt en de eigen gezondheid tijd vraagt van het leven van de ander. En dat is soms best ingewikkeld. Als het op zorg aankomt kent zelfs de liefde voor familie of vrienden soms haar grenzen. Simpelweg omdat de kennis ontbreekt of omdat het fysiek te zwaar wordt voor degene die de ‘mantel’ van de zorg draagt.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een zo’n zelfstandig mogelijk leven in de geborgenheid van het eigen huis. En zoveel als mogelijk aangesloten blijft op het ‘normale’ leven. Wij bieden - samen met alle betrokkenen - betekenisvolle ondersteuning en tijd.

Samen zorgen we voor mantelzorgondersteuning die aansluit op de individuele behoeften van onze cliënten; met aandacht, kennis en toewijding. Of het nu gaat om lichte verzorging, huishoudelijke taken of gewoon gezelschap, onze betrokken mantelzorgondersteuners zijn er om jou de juiste ondersteuning te bieden.

Ons doel? Met elkaar zorgen voor een good day.
Dat klinkt zo vanzelfsprekend, maar het is elke dag weer bijzonder.

Wij zijn GoodDays.

Franchisenemer bij GoodDays

Wat doe jij?

Andere mensen een goede dag bezorgen, lekker zelf bepalen hoe én wanneer je werkt en tegelijkertijd leunen op een professionele organisatie. Da’s nog eens fijn ondernemen. Bij GoodDays willen we zo veel mogelijk mensen de hulp bieden die ze nodig hebben in hun dagelijks leven. Om dit door heel Nederland te kunnen doen, werken we graag samen met regionale ondernemers. Zo’n ondernemer zoals jij: eentje die wél wil genieten van de vrijheid van het ondernemen maar dan graag met zo min mogelijk gedoe eromheen.

Wat doen wij?

Wij fixen het samen. Dat ‘gedoe’ nemen wij zo veel mogelijk uit jouw handen. Terwijl jij onderneemt, zorgen wij er als franchiseorganisatie bijvoorbeeld voor dat jij toegang hebt tot alle tooling zoals ons centrale planningsysteem. Ook word je geholpen met de financiële en persoonsadministratie, en onderneem je vanuit een merk met een professionele werkwijze én uitstraling. Zo kan jij je focussen op het verbinden van gooddayers met de mensen in jouw regio die hun hulp goed kunnen gebruiken.

Contract

Over dat franchisenemen gesproken. Plat gezegd betekent het dat jij onder de vlag van GoodDays onderneemt. Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand. In ruil voor die franchisefee heb jij dus zo min mogelijk gedoe. Goed om te weten: We volgen een strakke procedure zodat we allebei goed weten waar we aan beginnen. Gaan we ervoor? Dan zetten we samen onze handtekening onder een franchisecontract. Wij staan altijd voor je klaar met ondersteuning en coaching. Als (aspirant)lid zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Franchise Vereniging, kortweg NFV.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat wij bieden, hoe we te werk gaan of wil jij je bij ons aanmelden voor zorg? Neem dan contact op.

Bellen
085-4001044

E-mailen
contact@gooddays.nl

Whatsapp
06-27823540

Je bericht is succesvol verzonden, je hoort snel van ons. Have a Good Day!

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?

Wil je meer weten over hoe wij met jouw gegevens omgaan?
Lees dan ons privacy statement.

Whatsapp Linkedin